Aktuelt

Klinikken og sommerferie

Klinikken har lukket uge 29 + 30 + man-tors i uge 31 (fra lør 17/7 til tors 5/8, begge dage incl.) – vi træffes igen fredag 6/8 fra kl.8.45.

Træningslokalet på 1. sal har lukket uge 29 + 30 + 31 (fra lør 17/7 til søn 8/8, begge dage incl.) – åbner igen mandag 9/8.

I ønskes alle en dejlig sommer!

—–

—–

Covid-19 – pr. 14/6-2021

Klinikken følger naturligvis både:

Derud over kan vi supplere med følgende informationer:

Holdundervisning: afvikles ved fremmøde i salen eller udenfor, eller via Zoom.

LOF-hold: forårssæsonen er slut, og enkelte hold fortsætter som sommerhold.

GLAiD-hold: afvikles med fremmøde af max 8 deltagere. I salen overholdes afstandskravet på 2 meter via afmærkninger på gulvet. Grundig rengøring/afspritning af redskaber, måtter og gulv før og efter træning. Ved spørgsmål kontakt klinikken eller din underviser.

Behandling af fysioterapeut: ved alle behandlinger bærer fysioterapeuten mundbind og/eller visir samt evt handsker. Grundig afspritning og rengøring før og efter hver patient.

Videokonsultation: du kan få videokonsultation med en fysioterapeut via Telemedicins løsning Doxy.me, Tøv ikke med ring til os for mere info.

Træningslokalet på 1. sal: afstandskravet på 2 meter overholdes både i træningslokalet og på gangen, og der træner max 3 ad gangen. Også her grundig afspritning og rengøring før og efter brug af maskine og redskaber. Tider bookes online, hvorved vi overholder myndighedernes krav om til enhver tid at vide, hvem der har været hos os.

Ankomst til klinikken: der må opholde sig én person i venteværelset, så er du i god tid eller skal til holdtræning er du velkommen til evt. at benytte stolene i havene.

OBS - fremmøde i klinikken er kun muligt efter forudgående aftale. Har du symptomer som feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine, muskelømhed og åndenød kan det være tegn på covid-19. Aftaler må i så fald ikke gennemføres.

Har du spørgsmål: fælles for ovennævnte informationer gælder, at har du spørgsmål så tøv ikke med at kontakte os på 4041 4237 eller mail til info@fysiokiss.dk.

—–

Genoptræning efter operation.

Vidste du, at hvis ikke kommunen indenfor 7 dage kan tilbyde dig almen genoptræning efter Sundhedslovens §140, må du vælge en privat leverandør til din genoptræning.

Ordningen hedder FritValgService, og Fysiokiss er selvfølgelig med i den.

Så skal du i gang med genoptræning, kan vi hjælpe med problematikker i nakke, ryg, skuldre, albue, hofter og knæ, samt gynækologiske problematikker.

Når du har en ’forløbskode’ fra kommunen, kan du gå ind på www.mingenoptraening.dk og se om vi er godkendt til at behandle lige netop din problematik.

Kontakt os på 4041 4237, hvis du har spørgsmål og vil bruge os til din genoptræning.