Aktuelt

COVID-19se opdatering pr. 21/9-20 længere nede på siden. 

—–

Efterårsferie

Klinikken er helt ferielukket torsdag d,. 15/10 , fredag  d. 16/10 og lørdag d. 17/10

 

—–

SØNDAGS YOGA, brug en søndag formiddag hvor du i nogle timer fordyber dig i kroppen og sindet.

Vi starter med en grundig opvarmning af hele kroppen efterfulgt af øvelser der tager udgangspunkt i et tema. Midt i forløbet vil der være en pause hvor der bliver serveret en lille forfriskning. Efter pausen fortsætter vi med yoga og afslutter med en god lang afspænding Der vil indgå mantra og meditation i forløbet.

Søndagsyoga er for alle: dvs. for dig der har problemer med kroppen, for dig der er interesseret i at forebygge gener, for dig der er nysgerrig på yoga – kort sagt: for dig der bare gerne vil gøre noget godt for dig selv.

Du går herfra med fornyet energi til resten af dagen.

Søndag d. 4 okt – kl. 9-12 – Fødder-ben/jordforbindelse

Mange af os har i dagligdagen travlt med gøremål, arrangementer og aftaler. Vi kører derude af med 200 km i timen og kan i denne travlhed miste kontakten til os selv. Igennem yoga øvelser hvor vi arbejder med fødder og ben kan vi genoprette jordforbindelsen. Derved kan der skabes et frirum i travlheden og ro i krop og sind.

Søndag d. 1 nov – kl. 9-12 – Den fleksible ryg

De fleste af os har prøvet at have ondt i ryggen. For at forebygge dette er det vigtigt at arbejde aktivt med ryggen. Denne workshop vil være inspireret af Franklin Method. Øvelserne har fokus på fascia systemet og vi vil arbejde med bevægelighed og styrke på en legende måde.

HUSK! at medbringe tæppe

Pris for 1 x søndags yoga 375 kr.

Pris for begge søndags yoga 700 kr.

Tilmelding:  Mi Sun  2398 9490 eller Fysiokiss 4041 4237

—–

Covid 19 – pr. 21/9-2020

Klinikken følger naturligvis både:

Derud over kan vi supplere med følgende informationer:

Holdundervisning: alle hold er i gang, og undervisningen foregår enten i salen eller via Zoom. I salen overholdes afstandskravet på 2 meter via afmærkninger på gulvet. Grundig rengøring/afspritning af redskaber, måtter og gulv før og efter træning. Ved spørgsmål kontakt klinikken eller din underviser.

Behandling af fysioterapeut: ved alle behandlinger (fysioterapi eller massage) bærer fysioterapeuten mundbind og/eller visir samt handsker. Grundig afspritning og rengøring før og efter hver patient.

Vidokonsultation: du kan få videokonsultation med en fysioterapeut via Telemedicins løsning Doxy.me, Tøv ikke med ring til os for mere info.

Træningslokalet på 1. sal: afstandskravet på 2 meter overholdes både i træningslokalet og på gangen, og der træner max 3 ad gangen. Også her grundig afspritning og rengøring før og efter brug af maskine og redskaber. Tider bookes online, hvorved vi overholder myndighedernes krav om til enhver tid at vide hvem der har været i hos os.

Ankomst til klinikken: for at efterleve afstandskravet, hænger der på døren tydelige informationer om hvordan du kommer ind til den aftalte tid, alt efter om du skal til behandling hos Fysiokiss, zoneterapeut Helle Lyngvang eller til træning på hold eller i træningslokalet på 1. sal.

OBS - fremmøde i klinikken er kun muligt efter forudgående aftale. Har du symptomer som feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine, muskelømhed og åndenød kan det være tegn på Covid 19. Aftaler må i så fald ikke gennemføres!

Har du spørgsmål: fælles for ovennævnte informationer gælder, at har du spørgsmål så tøv ikke med at kontakte os på 4041 4237 eller mail til info@fysiokiss.dk.

—–

Individuel træning i træningslokalet på 1. sal

Her har du mulighed for at træne 2-3 gange ugentligt efter dit eget personlige program.

Efter introforløb med individuelle timer, er prisen 155,- kr pr. måned.

Læs mere HER

—–

Genoptræning efter operation.

Vidste du, at hvis ikke kommunen indenfor 7 dage kan tilbyde dig almen genoptræning efter Sundhedslovens §140, må du vælge en privat leverandør til din genoptræning.

Ordningen hedder FritValgService, og Fysiokiss er selvfølgelig med i den.

Så skal du i gang med genoptræning, kan vi hjælpe med problematikker i nakke, ryg, skuldre, albue, hofter og knæ, samt gynækologiske problematikker.

Når du har en ’forløbskode’ fra kommunen, kan du gå ind på www.mingenoptraening.dk og se om vi er godkendt til at behandle lige netop din problematik.

Kontakt os på 4041 4237, hvis du har spørgsmål og vil bruge os til din genoptræning.

—–

Bækkenbundstræning og Træning ved Rectus Diastase:

Mi Sun Pedersen Llamas har  været på kursus med Elin Solheim (forfatter til “Kvinde bevæg dig stærk”) og tilbyder nu funktionel bækkenbundstræning.

Øvelsesformen tager udgangspunkt i at styrke kroppens kerne gennem åndedræts- kropsbevidsthedsøvelser, og fokus på hverdagsbevægelser.

Træningen kan forebygge bækkensmerter, ufrivillig vandladning og rectus diastase.