Aktuelt

AKTUELT  April 2022

Holdundervisning i samarbejde med LOF:

Træning afvikles som udgangspunkt ved fysisk fremmøde på hold.

Ønsker du at deltage via zoom er det muligt på flere af vore hold. Det aftales på de enkelte hold. Kontakt os gerne for mere info.

GLAiD-hold:

Afvikles med fremmøde.

Rengøring/afspritning af lånte redskaber og måtter.

Behandling af fysioterapeut:

Ved behandlinger bærer fysioterapeuten mundbind eller visir i det omfang det skønnes relevant.

Afspritning/rengøring af briks m.m. mellem hver behandling.

Videokonsultation:

Du kan få videokonsultation med en fysioterapeut via Telemedicins løsning Doxy.me, Tøv ikke med ring til os for mere info.

Træningslokalet på 1. sal:

Også her rengøring før og efter brug af maskine og redskaber.

Tider bookes online.

Ankomst til klinikken

Hjælp med at holde afstand i venteværelset.

Er du i god tid eller skal til holdtræning, er du altid velkommen til evt. at benytte stolene i haven og bruge indgang via haven.

OBS - fremmøde i klinikken er kun muligt efter forudgående aftale. Har du forkølelseslignende symptomer som hoste, ondt i halsen, hovedpine, muskelømhed, feber og åndenød kan det være tegn på covid-19. Aftaler må i så fald ikke gennemføres.

Har du spørgsmål: fælles for ovennævnte informationer gælder, at har du spørgsmål så tøv ikke med at kontakte os på 4041 4237 eller mail til info@fysiokiss.dk.

—–

Genoptræning efter operation.

Vidste du, at hvis ikke kommunen indenfor 7 dage kan tilbyde dig almen genoptræning efter Sundhedslovens §140, må du vælge en privat leverandør til din genoptræning.

Ordningen hedder FritValgService, og Fysiokiss er selvfølgelig med i den.

Så skal du i gang med genoptræning, kan vi hjælpe med problematikker i nakke, ryg, skuldre, albue, hofter og knæ, samt gynækologiske problematikker.

Når du har en ’forløbskode’ fra kommunen, kan du gå ind på www.mingenoptraening.dk og se om vi er godkendt til at behandle lige netop din problematik.

Kontakt os på 4041 4237, hvis du har spørgsmål og vil bruge os til din genoptræning.