Mediyoga

shutterstock_125340167

 

Mediyoga 

MediYoga står for medicinsk yoga, som er en terapeutisk yogaform som er udviklet i samarbejde med det svenske sundhedsvæsen.

Her knyttes urgamle holistiske redskaber fra kundalini yoga sammen med vores viden fra moderne lægevidenskab omkring virkninger af bevægelse og meditation.

Mediyoga er blide fysiske øvelser, åndedrætsøvelser, meditation med koncentrationsteknikker herunder brug af focuspunkter samt lyd gennem mantras og musik.

Øvelserne stimulerer og skaber ro i vores autonome nervesystem. Herigennem påvirkes fordøjelse, stofskifte og immunforsvar.

Meditation “renser sindet” og giver plads til forandring og bedring både fysisk og mentalt.

 

Hvem vil have gavn af mediyoga?

Alle kan deltage, kvinder og mænd, unge såvel som ældre.

Yogaformen er særlig velegnet til personer med  rygsmerter, søvnproblemer, stress, udbrændthed, koncentrationsbesvær, tendens til depression eller blot en lyst til generel mere indre ro og velvære.

Øvelserne kan tilpasses og laves på en stol, hvis smerter forhindrer dig i at være i siddende eller liggende stillinger.

Torsdag kl. 14.45 – 16.00 Underviser; Jane Kiss, fysioterapeut

Starter  Torsdag d. 13. September og kører 8 mandage.

Øvrige mødedatoer; 20/9   4/10   11/10   1/11   8/11   22/11   22/11   29/11

Pris ; 950,- kr. incl. hæfte og CD med øvelser.

Indhold; Du vil på de otte gange komme igennem 3 yogaprogrammer. Heraf får du det ene på Cd og skrift, så du kan fortsætte træningen hjemme. De to andre programmer kan tilkøbes.

 

Du kan læse mere om mediyoga  her ;