Funktionel Hjerne træning

Genoptræning. Er din hjerne udfordret?

Dette hold er for dig, der er/har været sygemeldt i længere tid med stress, kræft, piskesmæld, depression eller anden sygdom.

Kan du genkende dig selv ;

* Du har svært ved at huske

* Din koncentration er nedsat

* Du bliver nemt distraheret og har svært ved at holde fokus på det du laver

* Du har svært ved at overskue flere opgaver samtidig og bruger energi på at skifte imellem dem

* Du er langsommere f.eks. til at tage beslutninger

* Du føler dig ikke mental skarp som du plejer, som om du er ”mentalt tåget”

* Du har problemer med at indlære nye ting

* Du har svært ved at problemløse

 

Disse udfordringer påvirker din hverdag i større grad, og du har svært ved at lave de ting, som du plejer at gøre- både hjemme og/eller på arbejde. Du vil gerne træne dette, men ønsker at gøre det på et lille hold, hvor der er plads til individuel vejledning undervejs.

Gennem dette 12 ugers træningsforløb træner du din hjernens form og styrker dens mentale fundament. I takt med at du lykkes i de sjove og udfordrende øvelser, der er tilpasset til dig, får du energi og finder troen på dig selv igen. Du bliver bedre til at kontrollere din opmærksomhed og selv aktivt vælge hvilke tanker og følelser, der skal er skal have dit fokus. Du oplever at flytte dine egen grænser for, hvad du kan og bliver stærkere både individuelt og i samspillet med de øvrige deltagere.

Træningen er bygget op af forskellige øvelser og udfordringer, som er altid tilpasset dig og dine behov.

Det kræver igen forudsætninger at starte på holdet ud over din lyst og motivation. Hver gang afsluttes med en kort afspænding.

 

Alle deltagerne har mulighed for at se sin egen udvikling gennem forløbet, målt på 18 udsagn.

Dette er et hold på max 7 deltager. Alle deltagerne har mulighed for at se sin egen udvikling gennem forløbet, målt på 18 udsagn.

 

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre, hvordan hjernetræning kan hjælpe dig på mette@krabek.com eller 28199060

Underviser er Ergoterapeut og funktionel hjernetræner Mette Krabek Læs mere om Mette på http://mettekrabek.com/ eller http://senfoelgerogkraeft.dk/

 

Starter mandag den 04.03.19 kl. 12:15 – 13:15 Underviser Mette Krabek , Ergoterapeut